Citiraj:
Autor Gondar
Za Lenovo i Huawei jesam no oni i nemaju baš neke best buy mobitele i dosta su skuplji od drugih i još si i bez garancije dok kod ovih drugih manje poznatih dobiješ mobitel na papiru dobar no u stvarnosti vrlo upitne kvalitete i brdo bugova i problema i bez garancije naravno, i 60% vas ima račune na drugim forumima pod drugim nickom gdje pišete o bugovima i problemima na svojim mobitelima a ovdje ih kao branite i hvalite (normalno svaki brani svoju investiciju) o tome je detaljnije napisao kolega par postova prije tako da opet ponavljam koliko para toliko muzike i ja koji imam novaca kupujem kvalitetno iz Europe a ne tamo neke shitove iz Kine bez garancije.
|
Kupio 5 kineskih mobitela, s jednim imao problem za koji sam u biti sam bio kriv, iskoristio garanciju, rjeseno kroz 40 dana otprilike. Svi drugi mobiteli evo sad pola godine u funkciji i sve super. Od nedavno koristim HongMi i za sad prezadovoljan za 1330 kn. Uglavnom pricas gluposti, al eto, dao si nam do znanja da imas puno novaca i sad prošetaj ako nemaš nešto pametno za reć!