19.02.2014., 08:48
|
|
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
Autor bodija
Uvijek ista priča, na svakom forumu možeš naći takvih likova kao što si ti. Vidiš i sam iz priloženog da mobiteli iz Kine od poznatih brandova nisu mobiteli kao što su nekad bili. I ako nemisliš kupovati ili nemaš uvid u iste, nemoj ni komentirati. Jesi li kad čuo za Lenovo, Huawei, Zte, Thl, Tcl, Xiaomi, Zopo, Oppo, itd.... Očito da nisi.
|
Za Lenovo i Huawei jesam no oni i nemaju baš neke best buy mobitele i dosta su skuplji od drugih i još si i bez garancije dok kod ovih drugih manje poznatih dobiješ mobitel na papiru dobar no u stvarnosti vrlo upitne kvalitete i brdo bugova i problema i bez garancije naravno, i 60% vas ima račune na drugim forumima pod drugim nickom gdje pišete o bugovima i problemima na svojim mobitelima a ovdje ih kao branite i hvalite (normalno svaki brani svoju investiciju) o tome je detaljnije napisao kolega par postova prije tako da opet ponavljam koliko para toliko muzike i ja koji imam novaca kupujem kvalitetno iz Europe a ne tamo neke shitove iz Kine bez garancije.
|
|
|