Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.02.2014., 08:31   #9868
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Kupio susjed crvenu Kiju Ceed GT sa 200 i sitno ks pa smo se malo provozali. Auto je super, sicevi su odlicni, udobni i sportski i sve izgleda fancy ali zvuka nema, 200ks se ne skuzi osim kad se pogleda na cuke koje mijenjaju boje i autu fali karaktera kaj je cesta pojava kod novih. Ugl za tu lovu je ok kao novi ali kaj se mene tice, nutra moze bit i neki malo jaci diesel i nembu nist manje uzbudljiv, neuzbudljiv.

Ritmo TC je prvi i jedini Abarth u kojem sam se vozil i zvuk je neponovljiv.

Btw. novi Renault Twingo ima straznji pogon i motora iza. Mali auti kojem ne treba puno KS da bi bio brz. Ima Renault znanja da napravi urnebes iz toga pitanje je samo dal ce htjet. Njemu je dost 1.2 turbo sa 130ks da bude zvijerko. Malo ga porihtaju da se da razvrtit i eto jurilice za manju lovu. Vise ficek nego Fiat 500 u svakom slucaju.
Šteta, ali očekivano... A baš jako lijepo ta Kia izgleda, malo vuče na Fiestu. Meni je Ford nekako cijeli previsok i djeluje nespretno, ovaj CeedGT je baš pogođen.

Opalac Twingalica, taj bude zabavan po snijegu. Frend čuda i piruete radi sa starim kad padne snijeg, kakav bi tek bio sa rwd. Problemi bi mogli nastati kad ga krene voziti tip osobe koji kupuje Twinga, a nema pojma sto je FWD ili RWD. No, vjerojatno bude uglavnom preslab pa ljudi ne budu imali prilike smaknuti se na skliskim cestama.
IcyTexx je offline   Reply With Quote