Citiraj:
Autor Drug Brko
Oteo si mi riječ iz usta...
Nego, op op, barca uskraćena za gol, od offsajda ni O 
|
Suci su dosta griješili danas...offside Negreda ili Džeke kad su imali dosta dobru akciju poslije primljenog gola...
Citiraj:
Autor gmax
Bilo bi ok da večeras nakon tekme daju Valdesu ugovor u koji će sam napisati iznos koji mu odgovara.
Edit: Je ga Hart primio između nogu. Ovo bi trebalo vrijediti 2. 
|
I još treba mu čevape platit...
Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Brz obzira na nepostojeci penal koji je kasnije placen nepostojecim offsideom,barca zasluzeno. Crveni ko kuca bez obzira jel penal ili nije. City uglavnom nekako trom. Vjerojatno ih je hipnotiziralo bezbroj dosadnih dodavanja barce. Znam da mene jest.
|
Penal nije 451295151%,crveni je zaslužen naravno,ali ako su se držali do te 60.min bez primljenog gola,mislim da su mogli i dalje,šteta šta je ovaj sudio penal,bez obzira na crveni mislim da bi i dalje igrali na x...
Citiraj:
Autor Drug Brko
Hm...ako Barca pobjedi preko nekog penala, onda je padavičarska momčad. Ako Barca pobjedi zasluženo, onda davi loptu pa protivnik odustane.
Kad Čelzi igra sa 12 golmana i iz 1 kontre zabije 2 gola, ona je to zaslužena osveta. Kad Čelzi odigra odlično i nabije United, to je samo United loš.
Kad Juventus naštela prvenstvo i kupi suce, te titule se normalno broje u zvijezdice iznad grba...
De ljudi, malo objektivnosti, može  ?
Barca je danas bila bolja. Točka. Stil igre im je kakav je. Man City je momčad slična Realu i trebalo je to puno bolje izgledat. Jednostavno su bili preloši.
|
Pokrenuli su se nakon primljenog gola,šteta za one 2-3 prilike...