Tema: Insurgency
View Single Post
Staro 18.02.2014., 15:30   #52
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Ma ne bi ovu igru u biti baš uspoređivao sa armom iz puno razloga a ne želim trollat ni jednu ni drugu igru. Drugačijeg su tipa, uglavnom ono što bi malo dodao je da iako ovo naravno nije realna igra izgleda da su od momenta kad sam prvi put probao malo ubrzali kretanje a da to nisu spomenuli u fix release note-sima , jer sam i primijetio neke stvari koje su promijenili na samim mapama koje nisu spomenuli.

Sada su kretnje mrvicu brže nego što su bile dakle, i čini mi se da češće možeš preživjeti jedan metak i to isključivo sa pancirkom nego prije... I dalje mi ne kvari opći dojam jer znam dobro koliko puta bi u bf4 moro nekoga , tako da je ovo super, i fantastično kad ga opleteš rafalom nema nikakve šanse , ako ga prvi pogodi u prsa sa najačim armorom ga može preživit drugoga neće.
I nije garancija dakle većinu puta se pada od jednog metka. Volio bi da je mrvicu još teže ciljati i da ruke imaju veći sway, ali recimo i u armi koja bi trebala biti simulacija je pucanje loše riješeno . Naciljaš lika točno, i opucaš jedan metak na semi, i puška se svaki put vrati tocno na lika. Ovdje je barem osječaj pucanja i kako likovi padaju ko pokošeni jako dobar zapravo.

A za sve nas koji bi željeli igru koja vjerno simulira sve te uvjete , mislim da je nećemo nikada dočekati, ali ne brinite u skoroj budučnosti možda zaigramo pravi ww3
Michel je offline   Reply With Quote