View Single Post
Staro 18.02.2014., 14:02   #6773
bg_4_l
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor shoki Pregled postova
ajde molim te predloži mi nešto...
U mobitele se baš i ne razmem...
Moj glas bi išao za LGa, ne znam zašto si njega na kraju izuzeo kad si radio komparacije. Oke proc(dual core al je Snapdragon a ne MTK), oke ekran, fina baterija. Što se tiče prostora za aplikacije napravi malo računicu, ako uzmeš u obzir da svu muziku i slike stavljaš na SD imaš čistih 4 gige samo za aplikacije. Vjeruj mi to nije lako popuniti osim ako planiraš instalirati igre od 1+ gigabajt što vjerojatno ne budeš radio jer za takve igre često treba i malo jači chipset. Još jedan argument je da iako ne možeš cijele aplikacije instalirati na SD možeš dijelove njih prebaciti na SD(njihov data folder koji obično i zauzima najviše). Ta funkcija je built in na androidu već dulje vrijeme, kad odeš u apps i klikneš na individualnu aplikaciju koju želiš vidjet ćeš i tu opciju. Jedine aplikacije s kojima to nije uputno raditi su one za messaging, mail itd jer ih zna dosta usporiti, neke ne radu(ili bar nisu prije radile kad sam to isprobavao) tipa facebook. Sistemske aplikacije isto ne diraj.
bg_4_l je offline