Citiraj:
Autor fora
Ne razumijem toliku gorčinu prema kinezima. Nitko nije prisiljen kupiti.
Prošli tjedan sam poslao Hongmija natrag Minidealu zbog pucketanja u zvučniku (stigao takav). Koliko vidim po trackingu već je u Kini , za koji dan će biti isporučen i ja ću dobiti novce natrag (-90kn shippinga).
Prije dvije i pol godine sam kupio Samsung Galaxy S u Hrvatskoj (jedinicu). Tad je bio vrh ponude. Prvi dan je radio super, drugi dan mu umro ekran. Čekao sam dva tjedna na popravak i na kraju dobio novoga. U idućih godinu i pol mu je dva puta zamijenjen zvučnik. Prvi puta pod jamstvom, drugi put u mojoj izvedbi jer su mi tražili 300 kn na servisu. Mobitel je s originalnim romom (gingerbread) bio koma. Tek s custom romovima je prodisao kako treba.
Postoje razna iskustva.
|
Nije gorčina u pitanju nego je prošlo dovoljno vremena, sakupilo se dovoljno iskustva i treba ukazati i na negativne strane. Tako da na kraju osoba može uzeti sva dosadašnja iskustva i odlučiti je li za takav rizik i kocku(jer kupnja ovakvih uređaja uvijek je kocka). Usput budi rečeno nije se pljuvalo po kinezima kao takvim nego MTK uređajima koji često dijele slične mušice. Baš Newman kojeg hvališ tako nije MTK, nego samsungov Exynos koji je bio bog i batina tad kad je izašao.