Uff puno toga od 2-3 susreta sa coporom chimera pa do ciscenja baze bandita na Checkpointu.
Jednog dana idem lijepo istraziti Quarry radi Strelokove biljeske,cujem pucnjeve u podnozju,reako copor pasa i stalkeri se kolju kad ono nesta skace,leti na sve strane,stalkeri padaju samo tako ja ni pet ni sest skaci na onaj ogromni iskapac i skoro svu municiju istrosio dok sam gada pobio,uz to copor pseudogova,obicnih dogova i onih svinja
Kako te taj stalker iznenadi tj.Misery...
Zatim gledam na yt di se nalaze alati,jedan u AA kompleksu,tamo bio vec i pocistio controllera i zombije,nista nakupujem AP rundi i idem,vidim stalkeri se bore sa jednim pseudogiantom,nis rekao sjesti i gledati dok ga oslabe i dok ih poubija radi loota,i vidim jos jedan kod one zgrade skroz iza,cekam da odu iza da se mogu prosuljati do hangara i dalje po alate,kad ono tri pseudogianta u hangaru,uzalud bombi,pumpe u par sekundi Lost to the Zone....
od toga sam odusta do daljnjega...
vratim se u Zaton malo kad sam kupio malo bolju opremu da istrazim Stingray u swampu,doguram do tamo i kao loot dobijem pokvarenu svjetiljku,dotrajalu municiju i neko *ranje jos,*ebo me svatko ako je to loot,i hop odjednom doskoci nesto ogromno,pogodite sta chimera

reloadam i odem u lov,dosuljamo se,bacim F1 granatu i krepa chimera,ni metka ispaljenog hehe
takodjer rijesio,spasio stalkera zarobljenog u skladistu kontejnera,pomogao Ujku Yaru i pocistio bloodsuckere kod cementare,prvo sam samouvjereno jurisao,kad sam uvidio lijepo gore na drvo ono i skidaj,neka pjevaju borbene...
takodjer dosla druga grupa STALKERA i lootali mi sve pse i chimere u kamenolomu,ma strasno...
usput nabavio Sphere 12 kacigu i sad samo toolse naci,sad se pripremam di i ti ici ECHO,plan mi je doci do tamo,negdje naci visu poziciju i nakupovati F1 granata i pocistiti bloodsuckere pa cemo onda ono drugo rjesavati...
para nikad dosta,hoce li me Duty zamrziti ili Freedom ako ubijam clanove na nekim udaljenijim lokacijama,lijepi loot nose,nema logike da me nitko ne vidi i oni 5 km dalje znaju da sam ja pobio