dakle uz konfiguraciju u sigu imam kućiste ever power cx-5858 i napajanje chieftec enchance 360w, privlači me ideja i vodenom hlađenju jer sad imam u kućistu aerogate 2 i još 8 ventilatora, što hladi ali nije nikako tiho pogotovo jer mi je komp na stolu uz uho, usto grafička po ljeti na full load par sati se zagrije i na 70 a cpu na 60, nb se zagrije na 50, što mislim da je normalno za zrak, sve je stabilno i ne ruši se.
Ja nemam znanja ni vremena da idem sam raditi vodeno pa bi kupio komplet tipa aquagate ili neki, ali svi oni imaju samo blok za cpu, a to mi nije glavni problem, jel zna netko gdje kod nas kupiti blok za grafičku?
Ima li teorije da mi to sve stane u trenutno kućište, da li bi problem hlađenja bolje riješio kupnjom boljeg/većeg kućišta, veće kućište=veći ventilatori od 120?
Ili možda arctic cooling nv5 da riješi bar grafičku, to mi još izgleda najjeftinije,ali ne znam je li tiše?
Dakle htio bi još tiše i hladnije računalo, da mogu još dizati fsb na više od 400 kao i grafičku, molim mišljenja što dalje?:burn: