Citiraj:
Autor Dottore
Što? Ne ide ti matematika? Veliki TDP, grijanje, i potrošnja na strani AMD.  Recimo, koliki je vijek trajanja matične zbog velikog TDP-a? 
|
To me se sve jako tiče kad u obiteljskoj kući na 3 kata zahajcaju 6 mašina za suđe i veš,14 televizija te isto tolko DVDova satelitskih resivera a dvorište i kuća svijetli ko Zid plača u Jeruzalemskom starom gradu. Grijanje? Dal me se to zbilja tiče kad mi je u kupaoni pored centralna jedinica za centralno grijanje a na njemu solidan hladnjak koji bi isto imao da imam Intela?...a za vijek trajanja matične...LOLček...ionako svi u prosjeku mjenjaju konfu svakih 5 godina a tolko bu potrajala da ga hebeš.
Nisam fanboy ničega...imam i jedno i drugo al nemojte se hvatati za ovako debilne argumente. Jedini ispravan argument je koliko možeš izvući za ograničen budžet TRENUTNO. RAčun za struju,rok trajanja 8 umjesto 10 godina i temp procesora +5c su bitni ko i glas veta republike Hrvatske u vijeću UN-a.
Sad jedno pitanje onak da uzmemo gorenavedeno u tvrdnju. Ja sam jedan od stanovnika kuće o kojoj sam govorio. Imam buđet od 4500kn(give or take koju kunu) za kantu koju bi zel kod Nine. Šta bi mi preporučio a znaš da me boli fallus za temp u kučištu,račun za struju i što je vijek trajanja 5 mjesto 10 godina? E da,igral bi malo Battlefielda,WOT i Football manager ako još nađem strast za isti.