Postao sam vlasnik CM690 III kučišta prošli tjedan. Kučište sam ostavio stock, samo sam dodao jedan 200mm vent na vrh kučišta CoolerMaster Megaflow 200 s plavim ledicama jer je to jedini i zadnji 200mm koji su imali u Linksu.
Gledam temperature i ne vjerujem... Grafa i procesor su praktički na istoj temperaturi skoro kao da sam ih stavio na stol bez kučišta. Sapphire Radeon 7970 Dual-X koja je cijelo vrijeme na full opterećenju stalno je ispod 60 stupnjeva @75% vent (tiha je). Procesor je na 63 stupnja, a VRM-ovi od proca na 39 stupnjeva. Ovo je nakon pola sata OCCTa koji je zakucao CPU i GPU na ~100%.
Tri 2TB harda su jedan ispod drugoga jer je grafa predugačka pa sam morao ostaviti uvučen kavez za diskove. Sva tri WD Greena su 31-33 stupnja.
Moje kučište je došlo bez gumenih obruba na cable managementu kao i sve prve serije. Da je HDD kavez centimetar bliže lijevoj strani da SATA kabeli nisu toliko savinuti bilo bi skoro savršeno. I ovaj glossy sliding tray je magnet za otiske prstiju i ogrebotine.