Dužan sam nekima objašnjenje.
Nisam ovdje sa zadatkom da pljujem po kineskim mobitelima i MTK čipsetu, ali po3,14zdim kad vidim da ih se toliko kuje u nebo kao da su to spejs šatlovi da su LG OG, Sony XSP i slični mobiteli gola kita u usporedbi sa njima.
Nadalje, u ovoj temi sam pročitao toliko problema na tako malom mjestu koliko nisam pročitao od svih ostalih smartphoneova na ovom forumu. Mislim, budimo realni. Ova tema je sada na stranici broj 200.
Do kaj ja znam koje stranice nitko nije htio slike pokazati. Skrivale su se ko zmija noge. Nitko nije imao vremena postati fotke ili ono "pa meni je OK". A fotke su bile kriminal.
Kasnije kad su krenuli problemi, određeni članovi nisu postali to ovdje, nego u temi na ForumuHR (hvala kolegi koji mi je to u PM pokazao i linkao

). Ovdje je sve bilo divno i krasno, a na ForumuHR se ispitivalo kako se šalje, kako se može popraviti i slično.
Da se razumijemo, kakvo je bilo stanje lani u ovo vrijeme kad sam ih proučavao svaki dan po par sati, i sada godinu dana kasnije, evolucija je fakat otišla daleko. Gorilla staklo, bolje kamere, bolje baterije, kakva takva podrška... u svakom slučaju bolje nego lani. Ali ipak, nemojmo se zavaravati. Takvih zavrzlama ima oko iziskivanja garancije, takvih smiješnih kvarova i gluposti da neke stvari ipak ne možemo trpati uz isti koš sa renomiranim proizvođačima. Čak i nisu toliki problem mobiteli koliko je loš aftersale support.
Želim samo da budemo realni i da diskutiramo. Bezveze da tema postane poligon za šveranje mobitela i da je svaki idealan koji dođe.
Eto, uživajte i nastavite u diskusiji i NHF na tematici o "odronima"