View Single Post
Staro 17.02.2014., 20:00   #5953
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor New One Pregled postova
Ti vrapca koji lovaši u hrvatistanu.
Postoji opcija daleko jeftinijeg mobitel sa jačim performansama ali neeee, to nema značku. Prestrašno.
Nekakva Xperia Sp je cijenovno ko zopo ZP998 sa svim davanjima, a blago rečeno nisu za usporedbu.

@crosat
Frend ima taj zopo i sve kaj se mže reči je slin slin, moj slijedeći. Nakon xperie arc s koja je toliko koštala a uber smeće od moba, grizem se za jaja da nisam odma tak nekaj gledao tada.
Da si tada gledao kineze,kupio bi vece smece od Arc-a. Kinezi su tek sada MALO narasli,sto po stekanju,sto po lijepoj izradi i to ne svaki. Taj Zopo od tvoh frenda odskace od ostalih kineza,pogledaj malo naokolo sve kineze pa komentiraj. A zoppo 980 nadalje su stvarno dobro napravljeni.

Citiraj:
Autor crosat Pregled postova
Kupio bi Zopo zp998 i treba mi savjet i mišljenje da li u tom cijenovnom rangu (5-5.5") ima nesto bolje. Gdje se ga moze kupiti najjeftinije.
JA sam u rukama imao Zoppo C2 (za EU trziste bi trebao biti zp980). Medju najboljim kinezima definitivno sto se izrade tice. Cvrsta izrada,dojam toucha je kao da je pravo staklo kao na boljim mobovima,alu okvir,tvrd straznji dio dobar zvuk ali standardno losa kamera po mom gustu. Ako je zp998 pribilizno isti mob po pitanju kvalitete izrade,vrijedi 233€ na BG.CCA 1750kn.ali oko 2200 u slucaju pdv-a. A druge strane,za cca 2200 nemas tako veliki mob,ali nadje se neki recimo optimus G koji je daleko od Zoppa, po svemu a i po jamstvu.
spawn je offline