View Single Post
Staro 17.02.2014., 15:37   #7
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Ti i dalje po svom, a ja ću ti samo reći da sa dobrim razlogom nisi dobio odgovor na drugo pitanje, ne od mene, nego od bilo kog drugoga. Ovdje ima dosta ljudi koji rade baš taj posao, i znaju taj posao. Međutim, ti odgovor nisi dobio jer odgovora nema. Kažeš da znaš osnove? Neznaš osnove. U tome i je problem, i zato ti nitko nemože pomoći.

Ako nešto već ideš radit sam, onda si barem mogao u ovih nedjelju dana što kažeš proći te osnove i onda bismo mogli dalje diskutirati. Ali ako ti neznaš namjestit padding i povezat u cssu html element, a očekuješ da ti netko sa čarobnim štapićem složi css fajl dok pritom ne vidi html, not gonna happen. Uvijek su drugi krivi. Krivi mentalitet.

Ovaj forum ima predivne ljude, i uvijek je spreman pomoći drugome kad zapne. Kod tebe nije ništa zapelo, već ti pokušavaš napraviti nešto što neznaš, a pritom očekuješ da te drugi nauče. Uvijek se mogu naučiti konkretni problemi, uvijek može zapeti, ali ako ti neznaš niti jedan niti drugi jezik, kako da ti itko pomogne? Kao da ideš pričati francuski, a neznaš ga. Niti kužiš šta ti onaj drugi govori. Ali ako znaš osnove jezika, pa dođeš pitati za određenu stvar, kako se nešto izgovara ili imaš pitanje oko gramatike, dobit ćeš pravi odgovor.

Kakvo pitanje, takav i odgovor.