Citiraj:
Autor Drug Brko
Jel MTK bolji od snapdragona? Nije. Jel MTK mobiteli imaju loše kamere? Imaju. Jel MTK za razliku od snapdragona i ostalih imaju problema sa GPSom? Imaju. Jel MTK mobiteli imaju i blizu custom made romova kao ostali? Ni blizu.
Dakle, da, u usporedbi sa ostalima, MTK je odron, željeli vi to prihvatiti ili ne. To što su neki zaljubljenici u te kineske mobitele i kupujete po desetke komada istih svako malo, ne znači da ne možete/ ne želite prihvatiti činjenice koje sam gore naveo.
Mobitel mora raditi full funkcionalno out of box, a ne da mi dođe kao gulsov sa invalid imeiom ili da drkam sa nekakvim fixovima da mi se gps dobije i da bude barem u 20 metara točan ili da sa nekim aplikacijama pokušam dobiti 2% bolju fotku ili da strepim kad će i kako prebaciti iz 2G u 3G i da to sve na kraju opravdam "a kaj bi ti za te novce".
Tako da, nije to da ja imam PROTIV MTK nešto, ali po svemu gorenavedenom, za mene je odron. Imam MTK mob i znam što pričam. OK, nadam se da će se situacija drastičnije popraviti jer se i popravlja lagano. Ne znam koji ste urac nabrijani. Ispričavam se samo u slučaju da vam svojim postovima miniram trgovinu (šverc) tih mobitela. U tom slučaju se ispričavam jer mi to nije namjera. Dajem neka svoja mišljenja jelte. A i cijena 1100kn i 1700kn nije isto dati za isti mobitel.
Za S1 ću i sam biti zainteresiran kad WCDMA verzija ugleda svjetlo dana. Za ovog MTK nebi dao soma i pol pa da dođe sa 2 kineskinje.
|
jel mtk cijenovno isti ko i snapdragon? nije. Imaju li lose kamere? ovisi o modelu. jel neo ima losu kameru? ocito ima, jer, boze moj, mora imat ako je mtk. isto vrijedi i za gps. custom romova kazes nema? zanimljivo, koristima ga 3 mjeseca, i dalje je na stock romu, ali da, ima verzija i za lewu, i za miui, ima magarto rom, ima baidu, al eto...ovaj mi je dobar pa mi ne trebaju custom.
a ako se ovo za sverc odnosilo na mene, jos cu ti jednom samo ponoviti ono sto sam u inboxu napisao, sve i do jedan preko mene naruceni mobitel bio je za najblizu rodbinu i frendove, a prije svega jer imam paypal, tako da...
i da se na maknem previse od teme, evo taman je stigao prijatelju hongmi, narucen preko antelife-a, odron ko odron, gps lock u 6 sekundi, sve radi out of box, bas cudno. i on je skoro pa svrsio kad je dr*o po njemu, velika razlika u odnosu na HTC sensation koji je do sada koristio. a na snapdragonu je. ili se to ne smi uspoređivat pošto je to ipak stari snapdragon?
aj živili.