View Single Post
Staro 17.02.2014., 14:23   #24
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
To sa DTS-om je, glupost ali su licence stvarno bezobrazno skupe (ne pričam to iz moje i tvoje perspektive, već iz perspektive proizvođača ovakve opreme naravno).
A što će ti i3 u takvom stroju? Overlik, i to priličan. Ja sam to uredno vozio na atomu, dok nisam uzeo DS.
A općenito što se tiče custom izrade - da, čuda se daju napraviti, po manjoj cijeni i svemu, nisi ograničen po mnogim pitanjima, pogotovo kad dođu licence i slične stvari u igru, no sve je super dok imaš volje i želje za time. Ja jesam, nekih 7-8 godina, sad više nemam niti vremena niti toliko želje za sastavljanjem takvih stvari. Ko zna, možda me ponovo lupi no sad su mi ovakva rješenja puno praktičnija i bolje.
No opet, svako ima pravo na svoje igralište
Jasno da je glupost, mislim da se vrte cifre od oko $70000 za njihovu implementaciju kao proizvođač za taj uređaj...
Znam da je "overlik" , još nisam sve dovoljno istražio budući da već dugo ne pratim hardware. Vidjet ću kako se uspoređuje Atom sa i3, koliko realno dobijem/izgubim. Treba moći realtime transkodirati 1080p od 20-30GB u bilo koji format.
Kužim te kompletno, iskreno i ja bi uzeo gotovu soluciju, uštekao diskove i ne bi se gnjavio oko setupa. Na žalost, nisam spreman na kompromis u startu i to za nemale novce!

Jedini problem oko DIY i ovih Streacom kucista je to da nisu optimizirana za diskovinje. Vec vidim da će radit CNC mašina da se napravi kuciste iz bloka aluminija. Općenito je problem hrpe kucista sto su nevjerojatno ružna i bezvezna.
IcyTexx je offline   Reply With Quote