17.02.2014., 10:27
|
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Autor TROTTER
Naručiš komponente, moraš se sam potrudit i nakon dva dana urgirat pozivom da vidiš jel to u proceduri. Potvrdan odgovor. Čekaš tjedan dana robu, te kad bi odprilike trebao doć uvoz ideš ih cimnut da vidiš kako stvari stoje. Dobivaš odgovor "moglo bi bit problema s ovim s onim" zapelo, nema, šta ti ja znam... ugl otkantaš dio komponenti jel ti se neda opet čekat novu naruđbu i zamjeniš jednu od komponenata koja ti je hitna s onom koju imaju zadnji na lageru. Te potom još mailom pošalješ da imaju napismeno zamjenu. Slijedeći dan dobivaš odgovor da nemaju ni taj artikl. Pa se pitaš tko tu koga. Onda kad se ustanovi da ipak ima, puštaš ponudu na plaćanje i dođeš preuzet robu. Šećer na kraju. Zanemarimo čekanje u redu, nego meni je najzanimljivije bilo čekat cca 45 min, minimalno pola sata da ti te komponente isporuče, koje bi kakti trebale bit pripremljene, ali nisu nego su u đumbusu među istovarenim paletama. No i to što nisu pripremljene, nego najvišeme me zanima zar trojici čovjeka (toliko sam ih minimalno izbrojao, samo onih u skladištu šta su se šetkali vamo tamo) treba toliko da skupe 10 artikala???
|

Ja sam bio naručio router od njih. Tjedan dana mi nisu poslali nikakav odgovor da li ide ili ne ide, kada je isporuka itd...
Na kraju sam vidio da se prodaje na forumu sličan router, kupio na forumu, a njima otkazao.
|
|
|