Ja sam isto u dosadašnjoj karijeri ponabavljao hrpetinu crt-a da se osiguram (Navlačim stvari, kad se uskoro učlanim u doomsday preppers-e sigurno će biti od koristi

). Nabavio sam dosta i lcd-a te ponešto plasmi. Većine toga sam se riješio (žalim uglavnom za nekim dobrim crt-ima koje sam prodao za neku bijedu od love) Lcd-i su mi uglavnom dobri dok ih raspakiravam jer zbilja dobro izgledaju. Čim upalim odmah me hvata potreba da ih vratim u kutiju.
Dakako ostalo je još doma dobrih stvari.
Ukratko kod ovog g520 kojeg sam ulovio za 150 krznenih prtepoznao sam potencijal unatoč zelenom tonu slike koji je jako iritirao. Dobra svijetlina i oštrina slike (tekst oštar i čitak i na rezoluciji 1600X1200, pa i na većim rezolucijama) te uščuvana vanjština-bilo je dovoljno za kupnju. Po povratku iz servisa sam tek vidio kakav stroj kupio. Zelenog tona više nema. Slika oštra ko britva sa živopisnim bojama i svijetlinom, te naravno crnom kojoj nikakav tanki ekran ne može konkurirati. Prava multimedijska poslastica. Dobar je i ovaj e530 kojeg već imam doma od ranije, svaki dan sam u dilemi kojeg da palim

Trebat će mi neko vrijeme da prokužim koji je od njih bolji.