16.02.2014., 17:33
|
|
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Autor esc
pa nije mi se srušila,nemam taj soundloop,jedino je prije znalo nestat zvuka,i sada mislim da još uvijek zna nestat
prije se češće rušila
i da,kad se joinam na server rijetko kad da uđem iz prve,uvijek me izbaci pa onda reconect i onda uđem bez problema
hoćeš ili nećeš moraš tolerirat bugove i gluposti,oni naprave igru,prodaju je i onda smo mi igrači testeri a oni usput popravljaju
jučer sam upao u glitch valjda prvi puta na mapi zavod,F zastava,u kući gdje su oni kreveti na kat ili tako nešto,nisam mogao izać nikako,iako mislim da nisam probao leć
pa sad da je brža,igram sa 13.12 driverima,kad naprave taj mantle i srede igru,drivere itd. onda će bit puno bolja/brža
previše različitih konfiguracija,softwera,vidiš da asus ubacuje svoj softwer od zvučne u igru(čit!?) itd. a imaš igrača koji bi sve tvikali samo da su bolji/u prednosti pred drugima
neznam koliko mi je zauzeće procesora ali temperatura ne prelazi 60,i7 875K 3863MHz
sinoć sam tenkom na golmudu skinuo jet i heli  ,multi kill
|
Ma šta ce biti bolje? Kakve ce veze Mantle imati s igrom koja je sva puna bugova i glitcheva?
|
|