View Single Post
Staro 16.02.2014., 15:02   #1109
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
A činjenica je da je igra u banani i da trebaš provesti sate i sate testiranja i isprobavanja kombinacija da bi u konačnici mogao reći da igra radi. Ja sam kod sebe uspio složiti da igra radi bez problema (do ovog zadnjeg patcha koji je usrao stvar opet), ali ako je već stvar plaćena, onda bi se ona trebala prilagoditi korisniku, a ne korisnik njoj. Mislim, to bi bilo logično, ne? Nije čovjek rob igre...
Tako je, slažem se u potpunosti.
Očito je jedino da je čista stvar sreće hoće li igra radit ili neće, i to ne samo bf, nego još masa igara izdanih unazad par godina, a kupiti nešto i razmišljati o tome da li će igra raditi na kompu ili ne, je suludo i bezobzirno od publishera igre.

Da, kako je neo rekao, nemamo soundloop i igra radi 90+% vremena kako treba, ali to je kao što je već rečeno očito samo stvar čiste sreće.

Na ts-u nas ima sa sličnim i istim hardverom dosta i nekima sve radi, a nekima nikako, dakle, nema baš previše veze sa hardverom. Softver neću dovodit u pitanje i kako netko iskonfigurira vlastito računalo, windowse, av, fw, itd., ali realno, priča se o faking igri, koja bi trebala radit kad se instalira original na računalo sa originalnim windowsima, a ne tweakat pol kompa i postavki da bi proradila.

Btw, mantle radi daleko bolje sada, nema više stuttera, bar kod mene, ali sa uključenim mantleom se zna scrashat igra katkad pri promjeni mape. Na dx-u ne.

@vido - razumijem tvoj rant, i ja bi pi...o i više da imam takvih problema sa igrom, ali realno, 48 stranica na battlelogu o soundloopu vs 600.000 registriranih aktivnih igrača je priličan broj vs tih par stotina postova igrača sa soundloopom. Tako da se ipak ne radi ni približno o većini ako ćemo bit pošteni. Meni se scrashala dvaput od nove godine pa sam šizio po battlelogu, a kamoli da imam ko neki problema na svakoj mapi i u svakoj rundi