Citiraj:
Autor Bakica47
Maloprije švrljao po internetu tražeći ima li nešto novo o Misery i ustanovio da sam kod sebe sve te patcheve i zadnji beta update snimio na Misery 2.0, a vidim da postoji i MISERY_v2.1_BETA koji je u zipu 2,732.62mb . Pošto mnogi imaju nekakve probleme, a ja nemam, da nije i u tome fora, pitanje je sad.
|
upravo u tome je fora bakica 47 ... upravo u tome . upravo to sam i ja prije radio i sve je sljakalo . sad to nisam napravio , i ima bugova . a najgori je baterija . pazi foru . iz inventorija je nemogu izvaditi . ne svijetli nikako . samo na jednu foru ide u ruku da svijetli . odem u invent , izbacim detektor za arteve , ubacim bateriju i baterija mi aumotaski sama skoci u ruku i svijetli

. to jedino pali . najveca promjena je u lovi . daleko vise su digli cijene kad kupujes , a smanjili kod prodaje . kad se igra black road , neznam kako ce to ici

. onda je bilo taman na knap . a druga negativna stvar je kod trosenja opreme . potegne te neko sa dva rafala i unisti ti pola armora

. strasno . ovo sa upisivanjem zdravlja je katastrofa . u mraku si kaj da ides na spavanje . stari bug kad das ranjenom stalkeru medipak igra se rusi . ma . sjebali su sve . trebali su izdati verziju 2.2 final kako su najavljivali , ali iznova izmisljaju toplu vodu . i kako mogu biti takvi diletanti da imaju bugove koji su bili rak rana u verziji 2.0 !? nevjerojatno . pise da je u beti 2.1 objedinjeno sve iz prijasnjih verzija i pokrpani svi bugovi

. smijurija . sad cu izvaditi erore i poslati im . pa pitati gospodina trojanucha kaj misli o tome i koga jebu u zdrav mozak . echo valjda ima samo malih problema jer nije instaliral 2.1 update beta , nego samo 2.1 betu . a ti pisu da beta update 2.1 ispravlja bugove i slicne bjele miseve . ti si bakica47 najpametnije od svih nas napravil

. ja idem uninstal .