Kontaktirao sam preko fejsbuka Misery ekipu i rekli mi decki da je to poznat bug,da je quest vanilla i da si moram naci neke spawnere da spawnam Tremor's PDA.
Takodjer ih pitao zasto tipa kad se suljam banditima,sejvam i onda krenem u napad,nisu me vidjeli,i ubiju me i reloadam i oni mene automatski napadaju....
That's actually how loading saves in Stalker works. Basically, all AI in the area is loaded anew when you load a save, which means that it doesn't remember what it did before the load. Hence the sudden change in attitude - and sometimes it entails NPCs shooting at you on sight even though they didn't see you before the load (simply: it doesn't remember not seeing you).
Mali update,platio Pilotu da me odvede u Yanov,dosao i ne mogu naci postenog trgovca,onaj Hawaii ne prodaje municiju za moju AKS,drugog trgovca nema

,bio u bunkeru sa profesorom Hermanom ne mogu trgovati,jel to to ili ima jos negdje trgovac ?
Btw.kako je bilo zabavno,pricaju kako nisu bili zadovoljni placenicima,kako su ih iz nuzde morali unajmiti i ja kao da sam znao,lijepo van,prebacim na armor piercing runde i lijepo ih sve poskidam,odem do njih i zale se kako su im placenici ubijeni blabla

i velikodusno se ponudim i unajmim Freedom-ovce.
Rezime,3310 RU od znanstvenika i jos dosta medicinskih nagrada i kojih 10000 RU od loota i jos si dosta toga ostavio od placenika,uff kako je lijepo biti gad u Zoni...
I mogu li se sam vratiti u Zaton ili moram platiti ? Nisam obisao Stingray 2 crash shite di vidim mogu proci tj.kod Iron Forest anomalije,a mogu li se kod onog kompleksa za recikliranje otpada ?