View Single Post
Staro 15.02.2014., 16:51   #1909
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
Citiraj:
Autor species Pregled postova
e tako se to radi bakica47 . tako i ja to odradim . ako si sniper klasa , ni nejdes unutra nego ih elegantno poderes iz grmlja nocu ;-) . prakticki nikakvu stetu ne pretrpis . jedino mi nije jasno zasto se toliko patite sa teglenjem itema kad ih pokupite sa mrtvih !? kaj nema kokaina , herculesa itd ? ja sam svaki put otrcao do baze . brko lave dobro velis . za bandite samo metak . tu su malo zakomplicirali stvari u modu . prije su stalkeri pocrvenili i to je to . tu prode grupa onak lezerno pokraj tebe i onda ti u leda svi sprase sve iz svog arsenala . blava , znas di je greska ? ti si rekao da unaprijed znas di je otrov za vampire . to ti je trebao reci beard i dati zadatak da nades . a prije toga si ga trebao izvjestiti da si nasao leglo vampira . nest si preskocio i ostao bez para . idem instal misery , samo sam u dilemi jel bi steam ili retail . nisam pametan . bakica47 , ti imas steam verziju ?
Nemam. Čuo za steam, ali iskreno nemam ni pojma ni što je. A i ne zanima me, jer sve ove godine brdo modova odigrao bez problema. A što se tiče Misery tu sam prvo snimio mod, zatim MISERY_patch_2.0.1, MISERY_patch_2.0.2 i MISERY_patch_2.0.2_QF i na sve to sam presnimio MISERY_v2.1_BETA_UPDATE. Samo nisam nikad išao na instaler nego presnimio gamedatu iz foldera data. I sve šljaka.
Bakica47 je offline   Reply With Quote