View Single Post
Staro 15.02.2014., 15:03   #1907
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Bakica47 Pregled postova
Blava, ja malo po malo pa u Misery. Obavio sam od svih misija samo onu koja ti stvara problem i otišao u Janov. Vidim da imaš problem u vezi sačmarice. Uzeo misiju od Vana da platim njegov dug banditima. Sjeverno od Janova je kontrolni punkt. Otišao tamo, ušao u sobičak, platio šefu bandita za Vanu, a zatim stao iza njega i metak u zatiljak. Čučnuo iza stola i dočekivao bandite. Bilo ih je 13. Dosta muke, ali sam ih sredio. Nabrao se oružja i ostalih drangulija. Ali što je najvažnije došao sam do moje najomiljenije sačmarice - Protekte (12 patrona). Ovdje u modu se zove Armsel Protecta, a na nju se može montirati i susat optika. Povratak je bio grozan. Mrkla noć, niš ne vidiš, a ja pošto sam samo to igrao nisam imao nikakav uložak za bateriju. Srećom, nakon toliko odigranih COP-a, znam put napamet. Izgleda da ovom Degtjarevu su preci iz Slavonije, jer svako malo bi nešto pogrickao. Kad sam došao do stanice prodao sve što se da prodati i zaradio 66.000. Zatim sam otišao do Azota i popravio sačmaricu. Odero me za 63.000 (dosta oštečena), ali sam došao do nje.
e tako se to radi bakica47 . tako i ja to odradim . ako si sniper klasa , ni nejdes unutra nego ih elegantno poderes iz grmlja nocu ;-) . prakticki nikakvu stetu ne pretrpis . jedino mi nije jasno zasto se toliko patite sa teglenjem itema kad ih pokupite sa mrtvih !? kaj nema kokaina , herculesa itd ? ja sam svaki put otrcao do baze . brko lave dobro velis . za bandite samo metak . tu su malo zakomplicirali stvari u modu . prije su stalkeri pocrvenili i to je to . tu prode grupa onak lezerno pokraj tebe i onda ti u leda svi sprase sve iz svog arsenala . blava , znas di je greska ? ti si rekao da unaprijed znas di je otrov za vampire . to ti je trebao reci beard i dati zadatak da nades . a prije toga si ga trebao izvjestiti da si nasao leglo vampira . nest si preskocio i ostao bez para . idem instal misery , samo sam u dilemi jel bi steam ili retail . nisam pametan . bakica47 , ti imas steam verziju ?
species je offline   Reply With Quote