15.02.2014., 00:35
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Citiraj:
Autor blava
Sve sam to obavio odavno,i sve pet usao u tu straćaru ( kolibu ) i nadjem mrtvo tijelo,a nigdje doktora,tijelo Danile vani i odem kazem Beardu i on hoce dokaz,a di da nadjem dokaz ?
Rekao mi da me Grouse ceka kod dizalica,otisao tamo,nasao tijelo Danile i sad mislim Grousea,ali nigdje doktora,otisao reci Beardu i on trazi dokaz i otuda se ne mogu pomaknuti.
Di traziti dokaz,kakav dokaz,di je doktor,izgubljen sam,a vidim misija donosi dobre pare 
Taman mi treba da popravim sacmaricu ...
|
Nanovo sam sninio Misery da provjerim tu misiju. Misery ima identične dijaloge i misije iz original COP-a. U opisu ću upotrebljavati nešto drugačija imena jer prije 4. g. počeo sam prevađati sa ruskog, pa mi eng. imena i nisu baš poznata. Uglavnom, čim sam došao na Skadovsk uzeo sam misiju od Tetrijeba. Našao se s njim u VZN Krugu itd. Nastavak znaš. Kad sam se vratio na brod obavjestio barmena Bradonju o pronalasku krvopija. Zatim otišao do trgovca Sove kupiti informaciju gdje je otrovni plin. Onda otišao spavati 24 sata (ovo je važno). Bradonja me obavjestio gdje mogu naći Tetrijeba. Otišao do stračare kod dizalica, našao tijelo Danila i unutra doktora i tijelo Tetrijeba. Preskačem zbog onih koji to nisu odigrali što se unutra dogodilo. Vratio sam se na Skadovsk i obavijestio barmena što se dogodilo. I to je sve. Ne samo kod te misije nego i kod nekih drugih se može dogoditi da krene naopako ako se ne držiš nekog redosljeda. Kod spremanja igre nemoj samo quick save, nego ponekad spremi pod nekim nazivom npr. zaton1, zaton2 itd. Pa ako nešto pogrešiš ne moraš se puno vraćati unazad.
|
|
|