Citiraj:
Autor blava
ma veci problem su bili beard i owl i stalkeri sto nece pricati sa mnom niti trgovati,vratio sejv i evo sad oke sve
pisao sam prije o "Missing Stalkers" questu i ne mogu ga rijesiti opet,znaci pokupio sam PDA od drugog mrtvog stalkera kraj one anomalije sto si mi objasnio ECHO,dao Kardanu i nista nisam dobio,davno prije toga mi Beard rekao da me Grouse ceka kod dizalica ( Dock Cranes ),usao tamo ( otkljucano ) i nasao krv na stolu i nigdje doktora
Oke,dam Kardanu taj PDA od tog stalkera,odem na Dock Cranes opet i tamo nista,ja ne znam kako taj quest prijeci,jel to tako komplicirano,nesto izostavljam ili ?
Pod side quest stoji Find proof of Tremor's involvement ....
|
nikako vremena . sad mi kcer donesla lap koji moram sloziti do sutra . ovako , ni u ludilu nikad ubiti stalkera . moras se odluciti za koju stranu igras

. da se ne bi zacudio kad te teleporta u yanov ili pripyat pa stalkeri pocnu derati po tebi . a vidis i kako boli kad niko nece trgovati sa tobom

. ni jednu zadacu nesmijes obaviti za bandite ili merce . sad ih skoro nema , ali u kasnijoj fazi igre bandita i merca ce biti po cjeloj zoni ko u prici . ako si podavio vampire , i popricao sa kolegom nakon toga na izlazu iz cijevi , onda u kucicu i tamo mora biti doktor . ako ga nema , nesto nisi napravil . kardan nema veze sa tom misijom . kardan zeli dva komada pda od "bivsih" prijatelja

.