View Single Post
Staro 14.02.2014., 16:05   #1889
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Znam,nije bio komad mesa uzrok ozracenosti vec ova dva artefakta toliko su mi radijacije nakupila da ni kubanke nisu pomogle,vec lijepo uzeo kod Owla Antiradiation pilule,popio i sve je oke sada,jos da je skupiti 8500 RU za night vision druge generacije

Napokon kupio postenu kacigu,popravio ovo custom oruzje,samo nigdje municije vise za kupiti i prodao Gravi i Wrenched,lijepe pare dobio,kad se sjetim sa cime sam krenio,a vidi sad armor,kacigu,a i oruzje

sad da mi je jos rijesiti misiju sa ovim doktorom i polako glavne misije,naravno jos jedno cisenje shevcenka radi loota

a ne znam sto ce mi shotgun,najvise je potreban radi bloodusuckera ili pseudogova,ali to se rijesi bjezanjem na kamen
opet nisi odvukao iz inventorija stvari kako sam ti rekao . ti sad kad kliknes f2 , ubrizgas si inekciju . ona je ok , ali od nje postanes i gladan . pa trosis lovu na klopu bespotrebno ;-) . a ako si gladan ili polugladan , uzasno ti padne stamina iliti pokretljivost ;-) . zadrzi strelicu miša na itemu i polako procitaj koje su mu karakteristike . i makni taj komad mesa iz slota na prsluku . teglis , neznam , 3 - 5 kila bezveze . shotgun ? ne postoji bolje oruzje za blisku borbu . jedan razlog . drugi je taj sto je streljivo za i popravak prakticki badava . vidiš i sam koliko je streljivo skupo . stedi rublje jer ce ti jebacki trebati poslije . ne stignem instalirati mod jer me kobra ( zena ) davi sa konzumima i sve to :-( . dodem poslije .
species je offline   Reply With Quote