BF4, NFS, COD, itd. Realnost je da te igre većinom dijele isti engine (i to prilično star), samo se doda par stvari i promijeni par mapa u editoru da bi izgledala ko nova i to je to.
Problem je šta je takva praksa već uhvatila zamaha i istrenirala igrače (kupce) da svake godine očekuju "novi" proizvod, pa kad bi i htjeli izaći iz takvog načina poslovanja, ne bi mogli jer bi navukli sav bijes igrača na sebe (ironično, još veći nego kad izbace poluproizvod) i propali u kratkom roku.
Zato kažem, prosurfati malo po Kickstarteru umjesto po Originu, pa ćete vidjeti razliku u odnosu prema igračima (tko već nije, jel).
 -->
Video je odličan i zaista nekim ljudima, onima koji još nisu shvatili, bi trebalo doći iz dupeta u glavu. Doduše, nekima ni neće, jer ih jednostavno nije briga ili ne doživljavaju gaming toliko ozbiljno.
Ja već 3. put zaredom kupujem njihov Battlefield jer sam ovca, ali mislim da ćemo tu praksu promijeniti u budućnosti, jer stvarno se sprdaju sa vjernim igračima (kupcima).
EA treba bojkotirati šta više, oni su definicija korporativnog šljama kojeg je najmanje briga za mušterije.
No, mislim da se takvima, poput EA, ne piše svijetlo u budućnosti, a pokretač promjena bi mogao biti cijeli koncept Kickstartera, koji je dijametralna suprotnost načinu poslovanja firmama poput EA - dakle fokus je na komunikaciji s igračima te poštivanju istih, a većina developera koji se okrenu Kickstarteru su upravo i došli iz takvog jednog restriktivnog režima poput EA, gdje ih biznismeni doslovno ograničavaju i tjeraju da izbacuju poluproizvode unutar nekog roka, te da razvijaju igru unutar nekih limitiranih granica engine-a umjesto da razvijaju potpuno novu igru.
Zato danas i imamo te "refurbished" proizvode koje prodaju pod "nove" igre, kao BF3-->BF4, NFS, COD, itd. Realnost je da te igre većinom dijele isti engine (i to prilično star), samo se doda par stvari i promijeni par mapa u editoru da bi izgledala ko nova i to je to.
Problem je šta je takva praksa već uhvatila zamaha i istrenirala igrače (kupce) da svake godine očekuju "novi" proizvod, pa kad bi i htjeli izaći iz takvog načina poslovanja, ne bi mogli jer bi navukli sav bijes igrača na sebe (ironično, još veći nego kad izbace poluproizvod) i propali u kratkom roku.
Zato kažem, prosurfati malo po Kickstarteru umjesto po Originu, pa ćete vidjeti razliku u odnosu prema igračima (tko već nije, jel).

|