Oh, to su Ph.2 sa malo kilometara, svakako prvi.
Ne znam koliko se voziš po gradu, ali van grada je dosta štedljiv za svoju težinu.
Evo ti moja potrošnja s tim da skoro uvijek vozim sa full gasom i uopće ne štedim na bengi jer mi je preslab (60kW).

Razmaze me ovi od 120+kW u kojima radim još toliko km koliko radim sa Meganeom.
http://www.fuelly.com/driver/icytexx/megane
Ako voziš van grada i imaš lakšu nogu mislim da možeš računat barem 20% manju potrošnju. Sjećam se da sam ja radio >1100km po tanku tek kad sam bio položio vozački.
Odradio sam veliki servis u 12. mj. ček da nađem cijene...
Set zupčastog remenja + zatezači (osim kanalnog jer je bio u dobrom stanju pa su mi tako rekli da ga ne treba, da me se sad pita promijenio bi ga za tih 300-injak kn, budem kod sljedećeg servisa valjda) + pumpa vode + antifriz + kanalni remen = 980kn
Od ostalih gluposti kaj sam mijenjao unazad godinu dana:
kugla - 101kn
zadnji diskovi ATE sa ležajima (glupi Renault, bez ležaja su dvaput jeftiniji, a ležaji odlaze brzo - prošli put je prešan, sad sam metnuo nove diskove) + pločice ATE - 1540kn
set kvačila Valeo - 1040kn
dvomaseni zamašnjak Valeo (na njega se svi počnu križati i spominjati nenormalne cijene od najmanje 4000kn, mijenjao sam ga jer nisam htio još 600kn platit ako slučajno ode, a imao je 320k km na leđima) - 1300kn
potisni ležaj LUK - 525kn
nosač motora desni SASIC - 440kn
nosač motora donji SASIC - 300kn
nosač motora lijevi SASIC - 200kn
Unazad 6 godina:
za prednje diskove i pločice ATE se ne sjećam al mislim da je bilo oko 1000kn
još je mijenjana i poluosovina i kompresor klime (poznata greška)
akumulator
klasični veliki + mali servisi
Mislim da i Ph.2 ima zanimljive nosače motora koji redovito dolaze na zamjenu.
I nakon 330k km mijenjam ulje svakih 10k km, između ne trebam ništa točiti. Auto ne dimi dim u boji, turbina je pogledana i u super je stanju (iz tvornice, nije mijenjana).
Ako je dobro čuvan auto, dugo bude ti trajao i nadam se bez većih problema.
Jel je Punto još živ?