View Single Post
Staro 14.02.2014., 07:22   #13
georgy
Premium

georgy's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Probao sam ostaviti samo _eng verzije- javljao je istu grešku.

Maknuto sam "_eng" iz naziva i ostavio samo te verzije- nije javljao grešku, ali me kod instalacije printera stalno pita za ime printera (što god upišem- kratko mi pokaže "Installing driver" i opet pita za ime- ne javlja grešku).

Evo, budem uskoro kod XP laptopa gdje će valjda raditi program za konfiguraciju

EDIT: Na XP-u samo na COM9 instalirati, a program za konfiguraciju podržava samo do 2
Tražio sam kako mijenjati portove i ništa nije pomoglo (ili nema port settings za taj SPP ili gdje i nađem (tipa u bluetooth devices) ne mogu odabrati ništa osim COM9.
Uspio sam osloboditi jedino COM5- ali svejedno on SPP stavi na COM9.

.exe instalacija ne radi, ali na have disk normalno prođe (pita za lokacije tih par fileova koje sam na W8 trebao promijeniti sam)
No, na XP-u ga niti ne prepoznaje kako treba- SPP dobro pokazuje kad je spojen, ali ne mogu ništa isprintati (samo piše print failed).

Što god sam namještao- nema pomaka, ne prepoznaje ga i ne može niti testnu ispisati.
Tj. kao da ga prepoznaje- piše ready kad je spojen i sve, samo neće printati ništa (niti testnu stranicu).

EDIT2: Izgleda da što više računa pokušam printati- to veći dio računa isprinta (uz onaj dio modula, naravno)...

EDIT3: Da, kaže HG Spot da je to printer za Android. Sreća što to nisu napisali na stranici
Uglavnom, vraćam njega i uzimam Bixolona- on mora raditi

Još jednom puno hvala na pomoći!
Iako nije na kraju uspjelo, barem sam naučio nešto za ubuduće

Zadnje izmijenjeno od: georgy. 14.02.2014. u 10:46.
georgy je offline   Reply With Quote