View Single Post
Staro 14.02.2014., 02:23   #1886
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Kolega ECHO je prošao tonu modova,pisao je o tome gore,samo kao i ja problem je u modu,drugačije je koncipiran nego ostali modovi pa treba vremena proći dok se na naviknes i otkrijes.

Species pokušavam otkriti ali ne mogu,slikam pa stavim da ti otkrijes,da nije neki bug,kažem popusim cigarete,popijem svu vodu on i dalje ozračen...
pa zraci ti onaj komad mesa koji nosis u prsluku . ispod f1 ( slot od prsluka ). makni to . nist nevalja em je uzasno tezak . u f1 imas zavoj koji zaustavlja krvarenje . u f2 odvuci iz inventorija medipak ( prvu pomoc ) . u f3 stavi nesto sto dize staminu i nosivost . najbolji je kokain , ali ga nemas kolko vidim . u f4 odvuci injekciju za radijaciju . tako bar ja kombiniram . pa kad recimo kliknes f3 , digne ti nosivost ( napamet govorim jer neznam na kolko i kolko dugo u ovoj verziji ) na recimo 180 sekundi i neogranicenu staminu na toj kilazi . svo oruzje koje ne koristis odmah prodaj . umjesto pistolja obavezno sacmarica jer bez nje neces nikud stici . poslije kad sve nadogradis onda moze pistolj , ali nadam se da si jako dobar u pucacinama i imas mirnu ruku . i prva stvar koju ces kupiti mora biti vojna kaciga ! nece te klati radijacija a puno ce ti dici armor . nije mi jasno uopce kako si igrao do sad . pa ti siromah si se stvarno napatio . kad napustas bazu , nista u inventoriju osim stvari za prezivljavanje i klope + sacmarica i primarno orujze . sve ostalo prodaj , jer kad obavis dosta zadaca , puno jeftinije je kupiti novo oruzje nego nadograditi staro . da nadodam . echo , mozda si otrovan . imas tetanus inekciju za to ako si jeo kojekakve gluposti . ja sam uninstal jer sam prckao po cfg da popravim bateriju i promijenio mi je klasu u asaultera ... sutra ide instalacija sa dvd - a .

Zadnje izmijenjeno od: species. 14.02.2014. u 02:35.
species je offline   Reply With Quote