View Single Post
Staro 13.02.2014., 22:29   #6535
MeanBoss
|CTS|MeanBoss|
Moj komp

MeanBoss's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor John_Doe Pregled postova
Nakon vaših savjeta ovdje, pročitanih nekoliko review-ova, pogledanih više youtube filmova i kad sam ju danas vidio u dućanu kupio sam ipak Panasonic 42ST60. Svi pozitivni review-ovi i hvaljenja sa više strana i dva prodavača u Ronisu i Elipsu su mi rekli da je to vrhunska plazma, i činjenica da su se ukinule proizvodit Panasonic plazme sve je to utjecalo da se ipak odlučim na kupovinu.
U Elipsu u ZTC-u Rijeka nisu ju imali na lager, samo jednu u Elipso Tower Centar i to izložbeni primjerak, u Ronisu su bile dvije i jedna izložbena, i jedna od tih je moja, u Pevecu sam vidio da imaju izložbeni primjerak, ali se nisam više raspitivao tamo oko nje.
Prodavač u Ronisu mi je rekao da ih u hrvatksoj više praktički nema.

Sutra mi ju dostavljaju i onda sljedi montaža, na stalak za sad, i odmah gledanje HD filmova. Javim dojmove!

Još jedno pitanje, da li je potrebno obratit pažnju na nešto na početku upotrebe? Sjećam se da sam čuo nešto o nekakvoj razradi na početku?

koliko si ju platio....mene je moja izašla 5700 s pet godina garancije,nova zapakirana s lagera....olovka i 3d naočale u pakletu!?

btw. radi danas cijeli dan...upalio par 720p filmova...extra...ništa drugo neogu reć...extra,i smart funkcije nisu baš toliko ni prespore koliko sam očekivao!
MeanBoss je offline   Reply With Quote