Citiraj:
Autor triki555
Nek jave ovi koji su naručili preko mobicity stranice mobitele kad ih dobiju... koliko im je trebalo da dođu i tako to.. čitam sad svakakvih komentara o njima na internetu , a ima i nekih negativnih što se tiče garancije.
ugl evo linka..
http://www.trustpilot.co.uk/review/mobicity.co.uk
ima i pozitivnih i negativnih
|
Znači ovako, od plaćanja su prošla 3 dana dok oni procesuiraju i pošalju mobitel, 7 radnih dana je trebalo DPD-u da mi pokucaju na vrata.
Smatram to korektnim vremenom, problema u komunikaciji preko maila nisam imao, sve 5.
Zapakirano u 3-4 paketa, najlonske babuške, nikad kraja.... zadovoljan
Mobitel sa svim onim naljepnicama po sebi, u kutiji sve štima, punjač je UK a ne EU što mi nije problem, to znao u startu pošto sam pitao.
Default jezik Engl podešen, moj je došao sa 85% baterije i sad slijedi igranje...
Znači još jednom za sve koji neće pročitati 2-3 stranice unazad, jedini razlog naručivanja mobitela sa ove stranice je zato što nas još ne registriraju kao EU zemlju te se kod plaćanja ne računa ni naš VAT ni njihov! Mobitel me je izašao 3100kn 32GB White, kod nas na njušci su 16GB modeli 3200-3300kn. E i da, garancija je 1 god, nije EU već njihova (mobicity).