View Single Post
Staro 13.02.2014., 18:55   #353
The AC
Premium
Moj komp

The AC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Prvo ih prijavi inspekciji. Onda sa kiselim osmjehom na licu odi kod njih i smireno im objasni problem i zamoli ih da ti ga riješe. U svakom slučaju nemoj im ništa spominjati inspekciju nego se samo zahvali i otiđi bez obzira da li ti riješili frku ili ne. Inspektorat je po tvojoj prijavi dužan otići u njihovu poslovnicu (nemoraju se najavljivati) i protresti malo po njoj pa možda usput i naiđu na neke generalne nepravilnosti dok ih usput propitkuju o tvom laptopu. Da li na jamstvenom listu ili računu od laptopa negdje piše rok u kojem se obvezuju izvršiti popravak? Ako piše nešto i taj rok je prošao onda ni u kojem slučaju nemoj pristajati na ništa drugo nego zamjenu proizvoda za novi.
Tako sam ja postupio sa svojim problemom sa dječjim kolicima za blizance (dakle radi se o daleko potrebnijoj stvari nego laptop jer imat blizance je prilično... izazovno. ) Radili su 2 mjeseca od mene budalu, prijavio ih inspektoratu i na kraju je ta tvrtka i još odgovorna osoba u njoj platila finu kaznu i napunila državni proračun. Ja sam dobio nova kolica i to duplo skuplja te preslatki telefonski poziv od direktora te firme u kojoj mi je izrazio duboku žalost i isprike na njihovom propustu a ja sam mu ljubazno izrazio "žalost" što su popušili fine pare umjesto da su mi popravili kak se spada ili zamijenili kolica u nekakvom normalnom roku. Jbg, pametni uče na tuđim greškama a glupi na svojim.
The AC je offline   Reply With Quote