View Single Post
Staro 13.02.2014., 17:18   #1876
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Ja imam problem,otišao malo do bandita u onom skladištu pored benzinske,poubijao ih,kad se vraćao bio obračun pseudogova i mercenaryja,ja lijepo kempam i smijem se,vidi budale obavile dva posla,sačuvale me pseuodogova,a pseudogovi ubili plaćenike i samo došao na gotovo,ni ispaljenog metka,lootao i uglavnom vukao 130 kg,dobio gravi i wrenched,i custom aks 74 sa silencerom,ugradjenim reflex sightom,popravio i nova pljuca spremna za tamanjenje,uglavnom spremio ih u storage na skadovsk,i ozracen,a ne znam od čega,popusio sav duhan i vodu i dalje ozračen,ne kuzim nemam nista radioaktivno i dalje ozračen,a loota na tonu i krepam a ne znam od čega? ??
samo su dvije mogucnosti . imas na sebi nesto sto siri radijaciju ( najvjerojatnije art ) . ili si pojeo nesto strasno ozraceno . mali savjet . kad si jako ozracen , zaboravi cigarete i ostale sitnice . upotrijebi tesku artiljeriju protiv radijacije . svaka klasa ima svoje karakteristike , pa nesto steti vise nesto manje . mozda ti cak armor ili kaciga u faku . ak nisi nista nadogradio protiv radijacije , khmmm . echo , ja sam na brodu za 4 - 5 minuta i usput pokupim 5 stasheva na kojima odmah uzmem cca 25 000 rubljica ... snajper klasa . blava je dobro skuzio . ponekad treba pricekati da prode invazija zvjeradi i da se to sve medusobno pokolje ;-) . da si pretrcao jezero i pricekao na kamenu pola minute ispod burnfarmstead bilo bi lakse . ovako si sve navukao na sebe cini mi se .
species je offline   Reply With Quote