Goldi se mogu legalno kupiti samo od Wargaminga. Točka.
Vanjski suradnici mogu prodavati samo kodove, ali onda kupac ne dobije direkt golde na račun nego taj kod kojeg onda sam ukucava.
Citiraj:
Gold can be bought directly from Wargaming and will be added to your game account. It is not transferable, neither between accounts nor between servers, so make sure you buy it on the correct server should you have accounts on several servers.
WARNING: You will regularly see third parties advertise cheap gold on the game forums. These are not authorized partners from Wargaming and you will not receive any gold. Only buy gold using the methods mentioned on the official sites and report strangely cheap offers to Wargaming's support team for your server: EU support, NA support, and SEA support.
|
Nego CruXx, daj ti nama pošalji o kojem se klanu radi i o kojim preprodavačima, pa da se mi raspitamo kod WG-a. Inače mislim da je to što ovdje pokušavaš nezakonito čak i u našoj zemlji i protiv pravila foruma.
Citiraj:
Autor MeanBoss
6.da kupujes u nekoj drugoj drzavi,jer cisto sumnjam da je u kini,indiji ili negdi drugo ista cijena kao i u nas! 
|
Cijena ne ovisi o tome odakle plaćaš, nego o tome na koji račun goldi odlaze. Ako kupuješ za .eu račun cijene su ti iste iz svih krajeva svijeta.