Ja sam kupio svoj HongMi na antelife, malo je potrajalo dok je dosao, prvi dan sam imao problema sa updateom, i bjezala mi je tipkovnica. Uz pomoc dobrih ljudi na jednom forumu, sve sam rjesio, zadnji update na njemu, sve sto treba radi kao treba, uglavnom, tjedan dana sam u koristenju telefona i bas ga koristim dosta, dvije kartice, baterija mi izdrzi dok ne idem u krevet, uglavnom dodjem do 30%, dosta razgovaram, sinkronizira mi dva maila, tapatalk, tu je whatsupp koji koristim, facebook itd..stalno je ukljucen ili wifi ili 3G. Uglavnom sam zadovoljan baterijom. Ekran, sama izrada mobitela, dojam koji ostavlja u ruci, nemam sto reci, savrseno. Ukupno me kostao 1330 kn mislim, na akciji sam ga uzeo, i platio sam PDV. Kamera je super, nemam zamjerku, nocna nije nesto ali prolazi, doduse nije mi nesto ni bitno. Uglavnom da ponovno kupujem, opet bi istog izabrao. Sljedeci mob bi mi mogao biti njegov nasljednik.
Prije ovoga imao sam Tronsmart TS7, onu prvu verziju, koristio sam ga 6 mjeseci, proslijedio sam ga sestri, radi i dalje bez greske, znao se par puta sam od sebe ugasiti, ali, kazem, u svo to vrijeme samo nekoliko puta. Bitno da i dalje sluzi, po meni jako fin i dobar telefon za te novce.
Brat vec 6 mjeseci koristi THL W8 Beyond, za sad nikakvih problem, on je prezadovoljan s njim.
Za dva prijatelja sam, tj. preko mene su uzeli W450 i uglavnom to nemojte uzimati, za oba telefona se navlačim sa geekbuyingom da nadjemo neko rjesenje. Jednom je ekran blokirao, mobitel bi poludio i sam od sebe radio neke gluposti, onda mu je crka zvucnik, pa skroz otkaza ekran. Drugome je crka zvucnik i odlipio se ekran od postolja na dva mista, uglavnom katastrofa.
Uh, oduzio sam vise nego sam mislio