View Single Post
Staro 13.02.2014., 08:13   #5489
ti.le
[CTN]Mr.Ti
Moj komp

ti.le's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor CruXx Pregled postova
Pozdrav kolege, neki od vas koji su tu stalni posteri sam vam poslao PP ali evo i ostalima cu da kazem. Ako ikoga zanima jeftinija cijena golda javite mi se na skype cruxx1401.
Odma da kazem nije nikakav hack, cheat, varanje, uzimanje love.
Pola kolega iz klana je vec uzelo, da bi ste se uvjerili dati cu vam nas TS3 da dodete se upoznati s nama i da se uvjerite.
Uglavnom za vise detalja dodajte me na skype.
Koliko ja znam, jedina mpogucnost, ajmo rec legalna, da dobijes jeftiniji gold nego direktno od WG-a je da "kupis" od nekog klana, das mu pare, udes u klan, oni ti prebace gold pa izades.

Druge opcije nema.

Da nebude opet kao sa masovnim plakanjem Poljaka kad su ih blokali i banali zbog kupovanja jeftinijeg zlata, jer su ga kupovali od firmi koje su im ga slale kao "gift", a onda su napravile chargeback na karticama kojim je kupljen.
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO
ti.le je offline   Reply With Quote