View Single Post
Staro 12.02.2014., 22:48   #1873
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Pošto slabo kontam engl. imam većih problema glede razumijevanja same igre kao i korištenje svega(itema) a igru znam skoro napamet pa igram po sjećanj

Nisam brisao nikakve skripte niti išta samo instalirao mod preko igre sa steam-a i šljaka, sad jbg. zašto se ponekad sruši mogu samo pretpostaviti(prćkanje po cfg-u) a možda je i do steam-a nebi bilo prvi puta da se ruši i nešto kolje znalo je to biti i s drugim modovima, a na samoj igri je radilo, pa sam zato i kupio posebno igru na dvd-u+onu na steamu

Pate me još ti kontajneri kad se ubaci artefakt u nju kupio sam jednu i u nu spremio Stone bload i trgovca nezanima, a ja nemogu izvaditi artifakt van jer sam na poćetku imao neke škare kojih sada nema(možda kad se jednom iskoriste nestanu jbg. a za kupiti ih nema nigdje)
Postoji jedino opcija da se sa kontajnerom stavi kao poboljšanje u mjesta koja nadogradiš zavisi od odijela i koliko artefakata možeš staviti 1-4kom pa je možda tako i zamišljeno jer jedino tako valja, ali onda za svako sranje trebaš po jedan kontajner cca 5kg
Možda sam u krivu ali nisam otkrio kako radi jbg.

Imam jedan problemćić uffff:
Imao sam instaliranog Stalkera-COP na dva mjesta na kompu tj. 2 razlićite particije na jednoj steam verziju sa Misery 2.1 modom a na drugoj particiji je bio Sigerous Bakicin mod
E sad problem izbrisao sam komplet particiju gdje je bio Sigerous i htjeo instalirati Misery 2.1 ali sa izabranim Sniper opcijom, ubacio origigi dvd u pržilicu i reko idem instalirati nanovo cijelu igru i onda mod.
E tu poćinje problem jer mi sa dvd-a skroz pokreće igru kao da je snimljen na hard i nemam pojma do ćega može biti ovo mi se prvi puta dogodilo znaći desni klik na dvd(u pržilici) i run as admin i izbaci želim li da pokrenem igru ako NE izbaci me van, a ako da kreće igra odpoćetka dakle default Stalker

http://www.zaslike.com/files/bab9wfhmtwpnii6tl4sn.jpg

Na kompu je ostala jedino verzija od steam-a ali na drugoj particiji i u njenom folderu pa mi nije jasno što se dešava kao da sam na a ništa nepijem..... uffff

Znaći samo bi htjeo usnimiti igru sa dvda na particiju na kojoj je uvijek bila samo ta igra trenutno nemogu jbg.

Pošto ja nisam znao kako to riješiti imao sam opciju jocker zovi i ukazalo se ime kolege Domy-a koji je bez puno truda i muke riješio problem, svaka čast

Problem je bio što je igra usnimljena na steamu prepoznala instalaciju još jedne pod istim nazivom te je trebalo promijeniti istu u datoteci steam, samo renejmati nekako i poslije sve radi bez problema
Sad ću instalirati na 2 mjesta Misery kao Asault i Sniper pa igrati naizmjenićno
Ranije nisam imao slićnih problema pa neznam što je tomu doprinijelo jbg.
http://www.moddb.com/mods/stalker-misery

tu imas sve i sve pitas . ak nejde , gugl translate . cak i posebne teme za arteve u novim verzijama , beti konkretno . a ti lijepo desni klik na dvd , pa otvori dvd i pokreni setup . mora da ide .
species je offline   Reply With Quote