View Single Post
Staro 12.02.2014., 22:36   #911
seljak12
Registered User

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Brz dualac je brz dualac. Meni je e5300 na 4.2ghz savršeno dovoljan, leti sve sto radim i čime se koristim, čak i koja igra. Nisam zahtjevan user, pa šte se toga tiče pokrivam veliki postotak kad tvrdim da bi dosta ljudi bilo zadovoljno brzim dualcem. Ali jednako brz quad, to je to, tu nema priče...bolje je i gotovo.(pogotovo za ove novce)
ja sam poredjivao iskljucivo E8000 serije jer su to najjaci 775 dualci, i jedini koji su "isti" kao E i X 5400 xeoni, samo sa dvije jezgre manje. dakle ugrubo, sto imas jeste dva E8x00 u jednom procesoru, i logicno je ako ne koristis sve 4 jezgre, nema sanse da osjetis ikakvu razliku u performansama.

u prijevodu, nezahtjevnom korisniku kojmu se neda zajebavat kopanjem po maticnoj i lipljenjem adaptera, bolje je uzet E8400/8500, kloknit ga na 4Ghz i vozi. dok su bili po 150Kn, Xeoni su bili odlican ubod, ali sada kada su prisli 300kn, vise i nisu bas. a ove jeftine sa malim mnoziteljima i nemozes bas tirat.

ne pokusavam kvarit zabavu vec samo unosim malo objektivnosti, buduci da je neke od vas ocito zahvatilo malo euforije i niste objektivni pri savjetovanju.

jeba me irud, posta san preozbiljan
seljak12 je offline   Reply With Quote