a šta da ti kažemo ... mislim ima 1001 zakon igra mega i ultra hit koji leti na kompovima 1 - 1,5GHz sa 512+ RAMa i karticama tipa 8500/G3 i jačima i igraju se i zakon su ... i onda imaš jad bijedu i očaj tipa Doom3 i slični koji su daj GHz, daj RAMa, daj kartice a ustvari čovjek dođe malo vidi kako to izgleda i nikada više ne odigra ... ono izađe ko malo igriviji demo ... Tako da stvarno nema nitko ideje kaj će ti trebat za godinu dve. Pa sam pogledaj igre koje se igraju su CounterStrike (AKA Quake 2), Call of Duty (AKA Quake 3), UT ali stari novi se baš i ne igra koliko sam vidio, Warcraft III, World of warcraft, Guild Wars, ... a ostalo igra tu i tamo ko (na planetarnom nivou gledam, a ne netko i njegova dva frenda jer ko njih za išta pita) a to su igre koje se vrte na PIII 1GHz, G2/G3/8500 karticama i 512MB RAM bez greške ... tako da stvarno pitanje je više nego besmisleno ... mislim komp kupuješ za sada a ne za 5 godina ... uzmi za šta imaš para i gotovo. Ono kaj će pogoniti igre za 3 - 4 godine sada moš kupiti ako prodaš mamin, tatin, sekin i svoj bubreg ili te Bill spomene u oporuci ...