View Single Post
Staro 12.02.2014., 18:31   #35
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor Necronomicon Pregled postova
ali nisam mislio da se išta može pokrenut...
I ja sam dok nisam dobio laptop s Ivy Bridge ULV Pentiumom koji se pokazao u svemu bolji od starije kombinacije koju koristim (Dual Core + HD3470). I to uz mizernu potrošnju, nisku temperaturu i buku. Uopće se ne čuje u radu, ne sjećam se kad i da li mi se uopće vent zavrtio. Može ga se čuti samo po noći u dobro izoliranoj sobi.

Nakon toga sam susjedu posložio konfu s G3220, instalirali neke sportske igre tipa PES, FIFA, Dirt... rade. Te LOL, radi savršeno; i WoT, koji radi pristojno, 1080p s low postavkama i dok sam ja igrao nije imao dropove ispod 20fps u sniper i 30fps u third person modu.
On je još instalirao BF3, COD Black Ops... i takve stvari ja već ne bi igrao. Ne želi žrtvovati 1080p rezoluciju, a tu mu se vuče igra na prosječno 10-ak fpsa, premalo. 720p nisam probao.

Gledajući i vlastito iskustvo i ovo što se po internetu da pronaći, Haswell G3220 ima GPU na razini Trinity A4 procesora. Što, iskreno, nije nimalo loše, kad Intel ima bolje CPU performanse i perspektivniju platformu.

I tako sam ja, uz high end APU, otpisao i ove low end drlje. Za mene samo Pentaći.
  Reply With Quote