Citiraj:
Autor HAL
Dakle kao što sam rekao, ljudi nebi trebali korisititi riječi koje ne razumiju. P2W se uvijek korisiti za komponentu PVP-a, dakle ti sa ovim nekim prstenom nećeš nikog lakše ubiti u PVP-u, niti će ti racial ability od Imperialsa ikada pomoći.
Već igram MMO-e preko 10 godina i znam dobro što znači P2W, ovo jednostavno nije to. Gotovo svaki MMO za koji sam napravio preorder je imao takav neki prsten za XP boost, nekakav cool mount, itd. i uvijek to postane sranje nakon levela 5 valjda.
Za cash shop nisam vidio da postoji, niti je do sada potvrđeno da će biti u igri, ukoliko ga bude onda će sami sebi zabiti odjednom dosta čavala u ljes, a igra će propasti u roku od 3 mjeseca.
|
Uopce se ne slazem s tobom da je P2W samo za PVP
Uostalom
U igri nema pvp/pve geara jedan set geara se koristi za oboje.Takoder uz sve navedeno dobijes i treasure map.I to mislim da su rekli 4 komada.Tako da imas na mapi odmah pokazano di su skrivene skrinje.A po onome sta sam vidio u beti loot je totalno jeben.PVP mozes pocet s Lvl 10.
Ja bas zelim da ova igra uspije ali moje misljenje je da je ovo malo too much.Samo se nadam da ce stvari koji ljudi govore po netu da im se ne svidaju ukljucujuci mene pokusat popravit.A to je combat i ovaj "exploration ban"....ipak su nam rekli da cemo moci istrazit cijeli kontinent