View Single Post
Staro 11.02.2014., 15:12   #1513
virus1
Premium
Moj komp

virus1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor trnavausrcu Pregled postova
Win Home ti nece bas puno pomoc za poslovne svrhe
Upravo suprotno Windows XP Home nije bio u poslovne svrhe dok Win 7 Home Premium može, i to 100% provjereno sa svim državnim službenicima i službama i sa MS-om Hrvatska, a na kraju priče ta firma ima i Win 7 Prof koja je malo skuplja i to 32 i 64 bitnu inačicu.

Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Ni u Rijeci nisu previše radišni. Iako ih je oko 3-4 uvijek tamo, samo 2 poslužuju.
Jako su spori, pogotovo ako je kakva reklamacija ili zamjena, minimalno 10min ako nešto kupuješ ili 15min ćeš izgubiti ako želiš neki proizvod dati na servis ili ga podignuti.
Pa njihovo glumatanje na koje skladište, primku da vode proizvod... Zaboga, daj mi popravljeni proizvod i kasnije riješi papirologiju a ne mene zavlačiti.
Ne razumijem što je teško pričekati 10 min, dečki/curke imaju u Linksu i drugog posla osim samo posluživati ljude, i to toliko posla da se usereš s oproštenjem, glupo mi pa i neću tu nabrajati opis posla u informatičkoj firmi međutim to je stvarno sve , ja kažem od igle do bureka,.....

Također nemogu oni tebi nešto dati pa će kasnije riješavati papirologiju, to tako neide lolz,... dali se radilo o jednom cd-u ili konfi od 20k kuna, jednostavno postoje pravila kojih se zaposlenici moraju držati kod tolikog obujma posla i cirkulacije robe, inače bilo gdje tako i u Linksu, ako se zaposlenik "zezne" sve ide po njegovom džepu tako da nema potrebe za požurivanjem i stresom, a pogotovo ako je riječ o reklamaciji, postoje procedure.

Zadnje izmijenjeno od: virus1. 11.02.2014. u 15:23.
virus1 je offline   Reply With Quote