View Single Post
Staro 11.02.2014., 14:23   #1857
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
nije fora da sad odajem gdje je i sto jer bi nekima mogao pokvariti dozivljaj igre . ako stvarno netko nemoze nesto proci , tu sam . ako nemozete pronaci sacmaricu , imate jos jednostavnije rjesenje . beard dobije shotgun worn u ranoj fazi igre ;-) . i kosta par rublja . sa njim potamanite ama bas sve u zatonu . benzinska ? na krovu imate full novi kalas i jos ponesto . ne zaletavajte se jer pokraj jednog vidljivog stasha zna biti i jedan skriven daleko vredniji . zvjerad ? svaka uzvisina je dobrodosla . svaki visi kamen itd ... neprijatelji su najmani problem . isprovocirate ih , nadete zaklon , i cekate da dodu . nema takvog i u takvom armoru da ne pada od jedne patrone iz stotguna . i vidim da muku mucite , pa se pitam zasto ne ocistite onu bazu bandita kod broda i benzinsku po par puta :-) ? svaki put placenici i banditi imaju razlicito oruzje , cak i unikatne puske ;-) . jel se problem skloniti u kucicu i porokati bandite ? ili skociti dolje na onaj puknuti beton kod benzinske i pricekati merce ? i lezero otegliti plijen u bazu ... alati ? svaki puta su na drugim mjestima , mali savjet . ja ne dajem nista aklosu na brodu , vec alati idu nitru u janovu , jer exoskeleton nije exo iz bilo kojeg drugog moda .

Zadnje izmijenjeno od: species. 11.02.2014. u 14:32.
species je offline   Reply With Quote