Znaš kako to ide?
Uvjeriš sebe kako ti ne treba ništa posebno ..možda na prvu budeš i zadovoljan. A onda prije ili poslje skužiš da u biti nisi zadovoljan jer ...imaš ipak malo više standarde ili zbog znatiželje uposliš to za nešto što isprva nisi htio. Kao naprimjer ideš pogledat jedan od "onih filmova" ili poslušat malo muzike.
A onda bude kriva muzika ,ljudi na PCE koji su to savjetovali , subovi u globalu , itd...sve osim samog tebe
btw , ti si još zadovoljan s svojim kao u početku?
Nego , preskočio sam neke stvari pa...
Citiraj:
Autor sodom
|
hehe , great minds think alike
Citiraj:
Autor quazar912
pa ajd pojasni malo...izgleda da svi dućani imaju neke geekove retardose koji pojima nemaju a svi forumaši svih foruma koji dolaze kupit su pravi stučnjaci i poznavaoci tematike...
ali reci i zašto nećeš u takvu vrst dućana...
baš me zanima to se dogodilo.... 
|
Ne znam za sve forumaše svih foruma ali znam za sebe...
i u tom kontekstu ne volim da mi netko vrijeđa inteligenciju te prodaje pamet. I to bez da ga se išta tražilo. Zbog tog razloga su mi najdraži oni stariji prodavači. I to poprilično stariji. Kad sam u par navrata imao priliku takve pitati nešto što me zanimalo , dobio sam jednostavan odgovor da NE ZNAJU te da idu napravit telefonski poziv , pitati kolegu ili pronaci mi prospekt. A to mi je 100puta draže nego da mi nekakav 'geek retardos' krene prodavati svoju pamet i pet minuta tupiti o svemu i svačemu umjesto jednostavnog odgovora na postavljeno pitanje.
Nedavno u Tehnomarketu bas gledao kako je žena dosla kupiti memorijsku karticu za svoj mobitel u i pokazuje prodavacu nekakav oronuli mobitel. I govori kako bi to spajala na laptop star 5 godina. A ovaj krenuo cijelu filozofiju protokolima za prebacivanje podataka USB verzijama , brzinama transfera itd. I tako je prodao ženi nekakvu klasu 10 / extreme verziju memorijske kartice kako bi ta žena što brže slikala što više slika na mobitel i kako bi to što brže prebacila sebi na svoj laptop.
E sad , ne kužim se u protokole za prebacivanje i cijelu stvar s brzinama transfera ali svejedno ...zar je ženi zaista trebala memorijska kartica s čitanjem od (mislim da je bilo) 95mb/s kako bi preko mobitela i USBa na laptopu pogledala slike na vecem ekranu?
Citiraj:
Autor Juan
A zapravo sam svratio u ovaj thread da vidim dal se itko bavio samogradnjom u zadnje vrijeme.
Zima je izrazito dosadno godišnje doba, a zadnju samogradnju sam radio prije možda 3-4 godine, a nisam se nikad okušao u trosistemskoj varijanti.
Zasad sam siguran da će tweeter biti ribbon jer sam pojeftino ugrabio 2 komada prije 2-3 godine i samo ih spremio u ladicu, ima tu još nekih jedinica jer sam često znao kupit nešto ako mi je bilo zanimljivo.
Za bass već imam neku viziju, no kad krenem stavim i poneku sliku.
|
Može bar neki teaser što ti s mota po glavi?
Ovdje je poprilično dosadno po tom pitanju samogradnji...
i zadnje ....
naletjeo danas