View Single Post
Staro 10.02.2014., 23:31   #24
gesaugen
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Nema tu nikakvog pucanja na tako malom kabelu, tipično punjenje glave glupostima kao i sa pozlaćenim priključcima za zvučnike, kablovima od nekoliko tisuća pa čak i desetaka tisuća kuna itd. To su bedastoće žešće.
samo da kažem kako ovo nije istina. ok slažem se za pozlaćene priključke, ali razlika između jeftinog i skupog kabela se osjeti i to sam se uvjerio sa svojim usb hardom 2,5" koji se i napaja preko usb-a. priključak je mini usb na usb a kabel duljine 30ak cm

njegov originalni je stvarao probleme na način da na front usb portovima na kućištu se nije uspjevao spojiti i disk je stalno škljocao kao da se ne uspjeva upaliti. Na onboard usb utorima bi proradilo kako-tako ali ne uvijek i ne brzo već bi trebalo po pola minute da ga komp prepozna.
onda sam promjenio za isto jeftikanezer kabel i isto s njime. potom sam uzeo kvalitetni kabel od Foxconna koji sam dobio sa harmony daljincem te koji ima i feromagnetsku jezgru. Sve radi odmah iz prve, niti jednom više nisam imao problema sa spajanjem ni na kojem utoru usb-a

zaključak: treba kupovati branded kabele, ne baš zlatne, ali definitivno ne no-name
gesaugen je offline   Reply With Quote