View Single Post
Staro 10.02.2014., 19:30   #1851
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Ja probao ući u onu tvornicu da odradim misiju s helikopterima do kraja i nisam mogao ima nekih beštija i nevidim ih a oduzimaju snagu i nema nikud osim "krepaus" tako da tu misiju nisam odradio do kraja još samo fali da uđem u tvornicu i to odradim ali neznam s ćim imam posla i ubili su boga u meni oni patuljci već sam htjeo odustati jbg. svašta probao ali nevidim ih od žbunja i ima ona neka leteća neman što gori kao varea i kad se približim samo cvili i nemogu dalje skupa sa patuljcima oćito treba neko moćnije odijelo jer sa ovim Sunrise suitom mogu bulju obrisati kako mi se ćini jbg.

Bio i kod tog doktora ali nikakvih posebnih pljuca nema kao ni odijela jbg. a sigurno za neke jaće misije sam nespreman s tim odijelom....
hahaaaa :-))) . jao . echo crni sine . pa ja sam prosao kompletnu igru sa light armorom par puta ;-) . inace kod helikoptera je prije bio pakao , pa su se bunili na forumu . tamo me sacekalo 25 - 30 zombija , 3 kajmere , tri poltergeista koji hodaju , i tri psi poltergeista kako ih ti zoves leteca neman koja cvili , te dva burera , i par snorkova . za njih imas pilule i ostale stvarcice koje ublazuju psi smetnje . najprije rijesi i domami ovu klasiku , onda rucne granate i peri . nema druge . a kad pokupis sve kaj treba , onda use kokain i beganija :-) . ne istim putem jer te ceka jos gori scenarij . popreko di je kaminon i kroz prvu zgradu prema tunelu ( misija za trapera di su bureri u tunelu sa vagonima ) . zato mi se i svida taj mod . tu moras promisliti svaki korak i paziti na svaku sitnicu . al prvo prokuziti cemu te sve stvari sluze i kada i kako ih koristiti . nije to stara shema exo i onda si rambo ;-). sad sam kupio i steam verziju jer je kompatibilan sa steam . a rekli su da ce ovaj mjesec biti finalna verzija gotova . jedva cekam :-) . e da . nadam se da imas onu vojnu kacigu sa nightvision ? to je prva stvar na koju se trosi lova . i pametno ju nadogradi ;-) .
species je offline   Reply With Quote