View Single Post
Staro 10.02.2014., 19:14   #607
Necronomicon
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Moj komp

Necronomicon's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Michel Pregled postova
Ovo me izludilo jučer, reko sam sebi ajde prošla je godina otkad nisam probo dayz svi pricaju o tome ajde da opet probam......

Sati skidanja armi, patchanja, play with six , dayz commander i svega i svačega u igri sam. Spawnam se u mraku , 20 minuta se vućem po šumi bacam flare i molim nekoga ako vidi flare da me ubije. ALi nitko ne vidi flare.

Gledam na netu razno razne modove , i svidi mi se jako namalsk, brže se dođe do opreme , često se spawnas sa m9 sd sve pet, krenem igrat bogami igra ide bolje nego prije, pratim nekog lika, izbjegavam zombije , pronađem nešto loota, krene zabava, imam kratke rukave, pa se počmem tresti brzo uzmem heatpack i idem prema tornju nekom, gledam da me ko ne skine sa snajperom.

Odjednom čujem helikopter, eno ga, javim se čovjeku preko mikrofona kaže evo ti heli ja idem na objed , pa se vratim poslje, sve 5 dogovorimo se gdje će doć dođe čovjek odjednom mu explodira heli. bug, on se stvori dolje živ i zdrav bez opreme, i pođe sa servera nakon par psovki i pozdrava, uz rijeći fuck dayz nakon toga neki rus rece, tocna tak tocna i pet minuta prica na ruskom.

Dođem do toranja, vidim ispod stabla ubijen neki snajperist a sva oprema na njemu , sad me strah doć do njega što ako onaj koji ga je ubio upravo to čeka, ma ko ga j. ako me ubiju ionako nisam puno toga našo ajde, dođem kad neki jebeni snajper lik ima svega i svačega u torbi pokupim sve XD i stavim na njegovu robu da napokon na snijegu imam nešto bolje od kratkih rukava.
Roba odjednom nestane.
Dolazim do samog podnožja tornja, ulazim u baraku , loota ko u prici nema što nema puzim, vidim zombije , odjednom jedan zombi uđe kroz zid , neki cliping
i sada privuće buka sve ostale.... padam ko pokosen.
Igram ponovno odjednom server will restart in 1 minute.

Poslje moga objeda ja pokrećem ponovno igru e sad odjednom arma 2 version mismatched.
Instaliram službene, beta, patcheve tocno po broju koji je server. (A isti server pokusavam ko maloprije), ali sada odjednom niti jedan ne radi, pokrecem iz steama obicno, iz steama kao beta, iz playsixa iz dayz commandera, brisem svaki trag bilo kojeg updata arme, stavljam tocno verziju koja mi treba. Neće. Nađem par threadova sa istim problem, uz polovicna rjesenja, nekome radi nekome ne. Sve opet izbrišem.
A sad mi kažeš...

Ja nabavio Armu 2 i Arrowhead samo radi DayZ moda.
Naravno prošao puno jeftinije nego da sam kupio standalone verziju...

Koja je uopće razlika?