10.02.2014., 16:58
|
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Autor Thermaltake
Evo da dojavim znači oni koji imaju problem u vezi whatsapp, viber, hangouts aplikacija na smartphone-ima koje nakon nekog vremena izgube konekciju te ih ili morate swipe-at(izbacit iz memorije) ili isključit i uključit wifi da bi opet proradile. Tehničari znaju za taj problem, ako ćete ić prijavit grešku reći će vam da nisu još imali puno takvih dojava u vezi tog problem ili čak uopće, no znajte da jesu, samo ignoriraju to. Rečeno mi je da je pitanje hoće to ikad i popravit nije ih briga baš za taj problem. Čak su mi i sami tehničari(ne jedan već njih 5-6) rekli da im to nije važno makar se to i njima dešava na njihovim smartphone-ima kao i ljudima koji tamo rade i spajaju se preko wifi-a. Pa eto da upozorim buduće korisnike šta ih čeka ako ste intenzivan korisnik nekih od navedenih aplikacija koje na t-com-u, optimi i amisu normalno rade tj. push notification očito ima normalan neki razmak refresh-a i aplikacije ne "umru" nakon cca. 20min screen off time-a, dok kod b.net-a to prolazi kroz dva server i nešto je očito loše iskonfigurirano što se tog tiče.
|
Ne radi ni ssh, stalno timeouta na to bas poludim kad sam kod brata.
|